ΠΑΟΚ Κ16: Φιλικό στη Χαλκιδική (pic)

273

Στα Βραστά Χαλκιδικής θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου(24/9 – 17:00) η Κ16 του ΠΑΟΚ για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδων των Βραστών.

Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό κυρίως για τους γηπεδούχους διότι είναι η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Χαλκιδικής – που συμμετέχει η Ελπίς Βραστών – ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(1-2/10).

Το σημερινό φιλικό μπορεί να χαρακτηριστεί ως γιορτή για τα Βραστά και οι άνθρωποι της ομάδας θα υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα ενόψει και των επίσημων αγώνων.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Σάββατο 24/09 (17:00) η ΕΛΠΙΣ θα υποδεχτεί τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας σας καλούν όλους σαν αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή για το χωριό μας. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (1 ή 2 Οκτωβρίου) με τον εκτός έδρας αγώνα στην Σάρτη.

vspaok