Ολυμπιακός: Αποτελέσματα φιλικών αγώνων της Ακαδημίας

117
Φιλικά παιχνίδια για όλες τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιελάμβανε το Σαββατοκύριακο 24-25/9.
Αναλυτικά τα παιχνίδια: 
Κ-16: Ολυμπιακός-Υμηττός 6-0 
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-0 της αντίστοιχης του Υμηττού. Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Θέου πέτυχαν οι: Σταυρόπουλος (5,15’), Τασιάς (11΄), Κοτσιανούλης (18’), Μπουλάρι (46’), Χρυσικός (67’).
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε μετά από το παιχνίδι:«Δουλεύουμε κάθε ημέρα στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι τη νέα περίοδο θα παίξουν στην Κ-17 και στο Πρωτάθλημα Super League και πρέπει όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι έτοιμα γι’ αυτή την πρόκληση». 
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Μποσκουϊδης , Τασιάς , Ράμα , Μαρτίνης , Γλυνός , Αντωνόπουλος, Φέκκας, Κοτσιανούλης, Μπουλάρι, Σταυρόπουλος/ Κόνιαρης, Δήμος, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος, Μικρός, Μούγιος, Γεωργαντής, Δεγαϊτας, Μπουλάρι, Χρυσικός.
ΥΜΗΤΤΟΣ: Λώλος, Κατζάς, Σουλιώτης, Βασιλείου, Κιάχια, Πετρόπουλος, Καμίδης, Λιάπας, Κύλογλου, Μπαρμαρήγος, Χαβάκης/ Κοθρούλας, Μικεδάκης, Βενέτης, Κιάχα, Τζίφας, Κατσιγιάννης.
Κ-14: Ολυμπιακός-Καλλιθέα 6-1 
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-1 της Καλλιθέας. Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι: Λιάτσος (22΄), Δούμας Ν (31’), Τσιουρής (40’), Μπέσης (58’, 69’), Σπυριδάκης (67’).
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ζέζας, Αμανατίδης, Γιγίνης, Γαρμπής, Λάγγας, Καραπαναγιωτίδης, Κουιμελής, Τσιουρής, Λιάτσος, Σταμέλλος, Δούμας Ν/ Σπυριδάκης, Παπακωνσταντίνου, Μαρίνης, Μπέσης Β, Πετάνη, Γιανναράκος, Ζυγομαλάς.
Κ-13: Ολυμπιακός-Κούρος 4-3 
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-13 του Ολυμπιακού κέρδισε με 4-3 τον Κούρο. Οι «φιλοξενούμενοι» προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο και στο 41’ ο Ρέτσος μείωσε σε 2-1 πριν ο Κούρος πετύχει το 3ο του γκολ (52’). Με γκολ του Ποιμενίδη (53’), Ράμμου (61’), Γιαννόπουλου (69’) η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πήρε τη νίκη.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κιοσσές, Κατσαούνος, Γιαλεδάκης, Αναστόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Αλέξης, Ποιμενίδης, Ρούσσος/ Ρέτσος, Γκίνι, Ράμμος, Γλογοβίτης, Γιαννόπουλος, Κορφιάτης, Σκαρτσιάρης, Λίτσο, Μπόλης, Γαλάνης.
Κ-11: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-5 
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Γαλαξία στο Περιστέρι η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μπάδρας, Μπάμπουλης, Δανδουλάκης (2), Χατζόγλου.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Τσόνεφ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Μπάμπουλης, Κωστούρος, Μπάδρας, Μυστακίδης/ Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Χατζόγλου, Κοπανίδης, Αντωνάκος.
Ισοπαλία για την Κ-12 
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Γαλαξία στο Περιστέρι η Κ-12 του Ολυμπιακού έμεινε ισόπαλη (1-1) με την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αθηνών. Το γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού πέτυχε ο Βασίλης Μουζακίτης. 
Φιλικά με Σχολή Ρέντη για Κ-10, Κ-9 
Οι ομάδες Κ-9 και Κ-10 της Ακαδημίας έπαιξαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο φιλικά παιχνίδια με την Κεντρική Σχολή Ρέντη. Το φιλικό της Κ-9 του Κώστα Σοφιανού διεξήχθη στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη και εκείνο της Κ-10 του Ιάκωβου Χατζηράπτη  στην εγκατάσταση της Σχολής Ρέντη. Οι δυο ομάδες της Ακαδημίας απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδισαν εύκολα τους αντιπάλους τους.