Κάκκος: ”Να γυρίσουμε πιο έτοιμοι στον ΠΑΟΚ”

579

Ο Γιώργος Κάκκος που ανήκει στον ΠΑΟΚ και έχει δοθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό, φιλοξενήθηκε στο ”Metropolis 95.5” και μίλησε για τον ίδιο, τον Πανσερραϊκό αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

Για την αναβολή του Πρωταθλήματος:
«Για κάποιες ομάδες είναι καλό και άλλες είναι κακό. Ας ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπούμε σε μια σειρά. Είναι διαφορετικά να παίζεις φιλικό από το να παίζεις πρωτάθλημα. Γνωρίζετε τα προβλήματα τα οικονομικά του Πανσερραϊκού, πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και κάθε Κυριακή να κερδίζουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τα φαβορί και την προσπάθεια στις Σέρρες:
«Φαβορί είναι ο Αρης, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης αλλά δεν έχουν σημασία μόνο τα χρήματα, μπορεί μια ομάδα που δεν έχει τόσα χρήματα να πάει πιο καλά από τις άλλες. Εχουμε καταλάβει σε ποια ομάδα είμαστε. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε όλοι μιλάνε για τον Πανσερραϊκό, είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλη φανέλα, πρέπει να αποδείξουμε στον κόσμο των Σερρών ότι μπορούμε. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος εδώ, διότι είναι μια δύσκολη ομάδα».

Για το αν έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ:
«Το μυαλό μας είναι μόνο στον Πανσερραϊκό, για να φτάσει εκεί που πρέπει. Εμείς πρέπει να αποκτήσουμε τις εμπειρίες, να πάμε ψηλά μαζί με την ομάδα. Στόχος είναι να γυρίσουμε πιο έτοιμοι. Έναν χρόνο το μυαλό μας θα είναι μόνο στον Πανσερραϊκό και καθόλου στον ΠΑΟΚ. Και από του χρόνου θα δούμε».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς, τον οποίο είχε προπονητή στην Κ-20:
«Τον κ. Ίβιτς τον είχα τρία χρόνια προπονητή και για λίγο στην πρώτη ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και ελπίζω να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί κι αυτός. Είναι εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος και προσπαθεί να σε βοηθήσει, ασχολείται μαζί σου, σου μιλάει, θα σου πει πιο είναι το καλό για σένα. Ήταν ένα από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Όποιος τον ακούει πάει καλύτερα».