Κ20: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1

262

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (27/9) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης. 

Στο 16′ ο Αργύρης Καμπετσής μετά από ασίστ του Φώτη Τσιλίκη πέτυχε με σουτ το 1-0 ενώ στο 18′ ο Καμπετσής πασάρει στον Τσιλίκη οποίος διπλασιάζει με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 32′ πάλι ο Καμπετσής με σουτ έπειτα από ασίστ του Μπέτσα “γράφει” το 3-0 ενώ στο 62′ ο Βασίλης Αντωνόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνει το 4ο γκολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα μείωσε στο 82′ με τον Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας) : Αγγελόπουλος,  Γιανναράκης, Αμπάρα, Μπέτσας, Τζουμάκης, Πέιος, Ξενιτίδης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Καμπετσής, Τσιλίκης/Σκαφίδας, Τσιμπούκας,Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Αντωνόπουλος,Χρήστου, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης, Βάρκας, Καράδαης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βελέντζας): Μαυρίδης, Κανελλάκης, Φιλίππου, Αγγελόπουλος, Πετσής, Νικολόπουλος, Τζιώλας, Σαρηγιάννης, Καφετζής, Αναστασίου, Λάμπη/ Καραγιάννης, Κόκκορης, Μπιράκου, Τζαφέρι, Γιαούπι, Μπίφσας.