Στην Ουγγαρία η Κ20 του ΠΑΟΚ

446

Το απόγευμα της Τρίτης (27/9) πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Κ20 του ΠΑΟΚ στην εντυπωσιακή “Panch Arena” ενόψει της αυριανής (28/9) πρεμιέρας της ομάδας του Δικεφάλου στο Youth League Domestic Champions, κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας στην Ουγγαρία. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι έτοιμη για το σπουδαίο παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μάριος Σιαμπάνης , Γιώργος Μούτσα, Στέργιος Δοδοντσάκης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αγαθοκλής Πολύζος, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Ζήσης Χατζηστραβός, Ραφαήλ Γιαλαμούδης, Αλέξανδρος Καπρέτσος, Μανώλης Κραγιόπουλος, Σωκράτης Κυριλλίδης, Νικόλας Ματθαίου, Τάσος Μελετίδης, Μελέτιος Μίσκοβιτς, Γιώργος Νουκάρης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαθανασίου, Σωκράτης Αηδονίδης και Αντώνης Σταθόπουλος.

Συνοδεύουν οι προπονητές: Πάμπλο Γκαρσία, Απόστολος Παπαβασιλείου, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο γυμναστής Κώστας Καζάνας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο αναλυτής αγώνα Ηλίας Γαλανόπουλος, ο γιατρός Γιάννης Ουσαντζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Θανάσης Βαριεμέζης και ο contact person της UEFA Κώστας Βούρτσης.