Σκάνδαλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο!

172

Η «Telegraph» δεν σταματά τις αποκαλύψεις και τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιεί εδώ και δέκα μήνες, θα συνταράξουν το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Με τον «Big Sam» ν’ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο των «τριών λιονταριών», η υπόθεση της εξάλειψης της διαφθοράς στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται με τις νέες αποκαλύψεις που πρόκειται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Όσα έχουν βιντεοσκοπηθεί και μαγνητοφωνηθεί από τις συναντήσεις με εκπροσώπους παικτών, προπονητές και αξιωματούχους ομάδων, θα μεταβιβαστούν στην FA,

Πέραν των οχτώ προπονητών που βρίσκονταν στην Premier League, υπάρχουν και δύο από την Championship…

Όσον αφορά στην πρώτη κατηγορία, υπάρχουν στοιχεία για τεχνικό που ζητούσε με τον τρόπο του αμοιβή κάθε φορά που τον προσέγγιζαν για κάποιον παίκτη, ενώ δεν έλειψαν και οι συνεννοήσεις για μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς στην Ελβετία, ώστε οι θύτες να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Βοήθεια για τις αποκαλύψεις, η «Telegraph» είχε και από τους μάνατζερ που θέλησαν ν’ αποδείξουν το κύκλωμα που δρούσε στο κορυφαίο επίπεδο, όμως, οι Παλιάρα, Πράις και ΜακΓκέρβι διέψευσαν πως οι ίδιοι έχουν προχωρήσει σε κάποια… προσφορά προς κάποιο προπονητή ώστε να ολοκληρώσουν μεταγραφή.

Πηγή: england365.gr