Ένας “εκτελεστής” στον Αστέρα Μαγικού

280

Την παράσταση με την έως τώρα απόδοση του, έχει κλέψει ο επιθετικός του Αστέρα Μαγικού και πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε πέντε γκολ στον αγώνα της ομάδας του με τον Νέστο Κύρνου.

 

Εχει σπάσει τα κοντέρ καθώς τον τελευταίο μήνα, έχει πετύχει 15 γκολ 8 στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο, με τα πέντε εξ αυτών να επιτυγχάνονται στον εκτός έδρας αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Νέστο Κύρνου.

Ωστόσο ο Γεωργιάδης είχε φροντίσει από τους αγώνες του Κυπέλλου «να δείξει τα δόντια του»,καθώς τόσο στο πρώτο ματς με τον Άτλα Σελινού, όσο και στον τελευταίο του ομίλου με τον Απόλλωνα Διομήδειας που έκρινε την πρόκρισης πέτυχε δις χατ τρικ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμέμνος παίκτης, ο οποίος τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, δεν έπαιζε μπάλα σε κάποια ομάδα, είναι πλέον πρώτος και με διαφορά στον πίνακα των σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ έπειτα από την κλήρωση του Κυπέλλου η οποία έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του ξανά με τον Απόλλωνα Διομήδειας, στοχεύει στο να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος το οποίο και έχει σ΄όλους τους αγώνες του Αστέρα Μαγικού.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι τόσο γνωστός ποδοσφαιρικά, όσο ο αδερφός του Οδυσσέας ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γ΄Εθνικής και πιο συγκεκριμένα σε Ατρόμητο Πειραιά, Κηφισιά, Καραϊσκάκη, ενώ φέτος πήρε μεταγραφή στην Χαλκίδα, η οποία επίσης αγωνίζεται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Όσον αφορά τον ίδιο μέχρι και πριν από δύο μήνες ανήκε στις τάξεις του Άρη Αβάτου, στον οποίο δεν είχε χρόνο συμμετοχής, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μεταγραφεί στον Αστέρα Μαγικού, με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης να έχει στις τάξεις του έναν γκολτζή , που και το ίδιο δεν ήξερε ότι τον έχει.