Στο Ρέντη η Κ-16 του ΑΠΟΕΛ

290

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9) η ομάδα Κ-16 του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή της Κ-16 ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης για την Αθήνα μαζί με την ανδρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ και θα παίξει το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης (29/9) φιλικό αγώνα στου Ρέντη με την Κ-17 του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και τα πολλά γήπεδα που διαθέτει το Προπονητικό Κέντρο των Πειραιωτών.

Την αποστολή του ΑΠΟΕΛ υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θόδωρος Ελευθεριάδης μαζί με τον προπονητή Τάσο Θέο και τον σκάουτερ Γιώργο Κοκολάκη και πριν από την προπόνηση αντάλλαξαν πληροφορίες για τον τρόπο δουλειάς των δυο Ακαδημιών.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χριστοφή τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να παίξει ένα τόσο δυνατό φιλικό σ’ αυτές τις εγκαταστάσεις. Στο πλαίσιο της παραμονής, η αποστολή της Κ-16 του ΑΠΟΕΛ θα μεταβεί και το βράδυ της Πέμπτης 29/09 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει τον αγώνα Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την κυπριακή ομάδα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, λέγοντάς τους: «Να απολαύσετε την εμπειρία, να τιμήσετε τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ και να δούμε μια σοβαρή αγωνιστική προσπάθεια από εσάς».