Ενδιαφέρεται για Κατράνη η Σαμπντόρια

184

Ο 18χρονος αριστερός μπακ του Ατρόμητου, Αλέξανδρος Κατράνης, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να έρθουν να τον παρακολουθήσουν δυο φορές.

Η πρώτη ήταν στο ντεμπούτο του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τη Δευτέρα (3/10) σκάουτ της Σαμπντόρια βρέθηκε και στην Ξάνθη, όπου ο νεαρός αριστερός μπακ ξεκίνησε και πάλι ως βασικός παίζοντας σε όλο το 90λεπτο.

Μάλιστα, ο άνθρωπος της ιταλικής ομάδας έμεινε ξανά απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του Κατράνη και ειδικότερα από την ανασταλτική του συμπεριφορά.

Συνεπώς, στη Σαμπντόρια είναι ενθουσιασμένοι με το δείγμα γραφής που έχουν συγκεντρώσει για τον 18χρονο παίκτη και για αυτόν τον λόγο έχουν ήδη μιλήσει με τον Ατρόμητο.

Οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τον νεαρό μπακ, ενώ και η ελληνική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει με ένα ποσό ανάλογο με αυτό που πήραν από την ΑΕΚ για την πώληση ενός άλλου μεγάλου ταλέντου, του Βασίλη Μπάρκα.

Η μεταγραφή του νεαρού γκολκίπερ είχε κοστίσει περίπου 700.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενη πώληση του Κατράνη μπορεί να φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του Ατρομήτου.