Σε αναζήτηση θυγατρικής ο ΠΑΟΚ

368

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση μιας ομάδας στη Football League με την οποία θα συνάψει συνεργασία, ώστε να στέλνει σε αυτή παίκτες, που δεν υπολογίζονται για να παίρνουν αγώνες στα πόδια τους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά στράφηκαν στη συγκεκριμένη λύση, μετά την απροθυμία που είδαν από τις υπόλοιπες ομάδες, σχετικά με την πρόταση περί συμμετοχής των Κ20 στο πρωτάθλημα της Football League ή της δημιουργίας Β’ ομάδων, οι οποίες επίσης θα έπαιρναν μέρος στη Football League.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, στους συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, προκειμένου να ξεκινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία με μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, και να σταλούν σε αυτοί παίκτες, που θα χρειαστούν χρόνο συμμετοχής, από τον Ιανουάριο και μετά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, η οποία να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.