Αξιοποίηση των ταλέντων στη Ρόδο

379

Από τους υπεύθυνους λειτουργίας του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο ανακοινώθηκε ότι έγιναν κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού τουρνουά στη μνήμη του Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου οι απαραίτητες κινήσεις του τμήματος σκάουτινγκ ώστε να στελεχωθούν οι ακαδημίες του με παιδιά γεννηθέντα το 2005, το 2006 και το 2007.

Αυτό δείχνει πως η συνεργασία με τον Ευκλή αποδίδει ώστε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ταλέντα απ’ όλη τη Ρόδο.

Η ανακοίνωση:

“Οι υπεύθυνοι λειτουργίας του προπονητικου κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο ανακοινώνουν ότι κατά την διάρκεια του τουρνουά ΄΄Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου΄΄ που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Οκτωβρίου στον Άγιο Σουλά από τον Α.Ε.Σ Ευκλή Σορωνής ,έγινε από τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτιγκ κ.Αβραμίδη ,η προεπιλογή των παιδιών του 2005,2006 και 2007 που θα στελεχώσουν τα τμήματα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ για την σαιζόν 2016-2017.

Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι διαρκής και υπάρχει η δυνατότητα να επιλεγούν και άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς που θα κριθεί ότι έχουν το ταλέντο και τις δυνατότητες.

Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους των ομάδων, τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών για την άψογη συνεργασία! Η συνεργαζόμενη ακαδημία με το δίκτυο ακαδημίων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνη λειτουργίας του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, Α.Ε.Σ Ευκλής Σορωνής!”