Αθλητικός εξοπλισμός σε σχολεία μέσω χορηγίας

376

Αθλητικό εξοπλισμό απέκτησαν την Τρίτη 18/10 τρία Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Τρικκαίων.

Με προσφορά της αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS, οι μικροί μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν μπάλες, χρονόμετρα, στρώματα, άλλα αξεσουάρ, είδη γυμναστικής.
Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στα Δημοτικά Σχολεία 6ο Τρικάλων, Κεφαλοβρύσου και Βαλτινού.
Και στα τρία σχολεία, παραβρέθηκε ο τρικαλινός ολυμπιονίκης της Πάλης Δημήτρης Αβράμης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της άθλησης και της διατροφής στην υγεία όλων, ειδικά από τη μικρή ηλικία.
Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Εφη Λεβέντη τόνισε τη σημασία της προσφοράς εξοπλισμού, επισημαίνοντας τις δράσεις του τμήματος Παιδείας του Δήμου. Η συγκεκριμένη δράση της εταιρείας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Φτάνουμε στα Άκρα».
Πρόκειται για μια ενέργεια Κοινωνικής Υπευθυνότητας που φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια συνεχούς δράσης.
Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε απομακρυσμένα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι πριν την παράδοση του υλικού, αντέδρασαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τρικάλων στην χορηγία, καθώς δήλωσαν ότι “θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι γίνεται εισβολή επιχειρηματικών ομίλων στη δημόσια Εκπαίδευση και ειδικά σε ευαίσθητες ηλικίες”…