ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κωφίδης προσωρινά στην Κ20 του Ηρακλή

392

Μετά την παραίτηση και την οριστική αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας του Ηρακλή, έμεινε δίχως προπονητή η ομάδα Νέων του «Γηραιού». Ο Γιάννης Αμανατίδης που ήταν μέχρι πρότινος ο τεχνικός της Κ20 του συλλόγου, ανέλαβε προσωρινά την πρώτη ομάδα, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του acadimies.gr, το «τιμόνι» της Κ20 του Ηρακλή αναλαμβάνει προσωρινά ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, Σάββας Κωφίδης. Ο κ. Κωφίδης εξάλλου προπονούσε την ομάδα Νέων προσωρινά και το καλοκαίρι, μέχρι την έλευση του Γιάννη Αμανατίδη και αυτό θα κάνει και τώρα, ώσπου να δοθεί μόνιμη λύση.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ του acadimies.gr, είναι πως ο Κωφίδης δεν πρόκειται να παραμείνει μόνιμα στον πάγκο της Κ20, αλλά μονάχα ως υπηρεσιακός για να προπονεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον βρεθεί νέος προπονητής για την πρώτη ομάδα του «Γηραιού», αυτόματα θα επιστρέψει στην Κ20 ο Γιάννης Αμανατίδης για να συνεχίσει το έργο του. Σε περίπτωση όμως που ο Γιάννης Αμανατίδης συνεχίσει στην πρώτη ομάδα και μονιμοποιηθεί εκεί, τότε ο Ηρακλής θα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την ομάδα Νέων.

Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων των τμημάτων υποδομής είναι, εφόσον επικρατήσει αυτό το σενάριο, να βρεθεί λύση εκ των έσω. Ο υπεύθυνος Ακαδημιών δηλαδή, Σάββας Κωφίδης, θα επιδιώξει αρχικά να δώσει τα ηνία σε κάποιον μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προτιμηθεί και κάποιος άλλος προπονητής που δεν θα ανήκει στον σύλλογο. Η απόφαση θα παρθεί σε συνεννόηση και με τους διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής.

Όλα αυτά, με τις εξελίξεις να “τρέχουν”, ενώ η ομάδα Κ20 του Ηρακλή δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα Νέων της Super League όντας στην τελευταία θέση με 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.