Άρης: Ανακαινίστηκε το κλειστό “Μάκης Νάτσης”

464

Πλήρως ανακαινισμένο, άνοιξε τις πύλες του για τις ακαδημίες του Άρη το κλειστό “Μάκης Νάτσης”, με τα έξοδα να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η οικογένεια Λάσκαρη.

Τα τμήματα υποδομής των “κιτρίνων” θα προπονούνται, από φέτος, στο ανακαινισμένο κλειστό που βρίσκεται κάτω τη θύρα 1 του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η οικογένεια Λάσκαρη, ανέλαβε τα έξοδα της ανακατασκευής του και με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα εξήγησε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Η επιστολή της οικογένειας Λάσκαρη: “Όταν πριν μερικούς μήνες επισκεφθήκαμε το κλειστό “Μάκης Νάτσης”, όπου προπονούνται οι Ακαδημίες του Άρη, δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την απόφαση να προχωρήσουμε με δικά μας έξοδα στην ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε να βελτιώσουμε κατακόρυφα τις συνθήκες για τα παιδιά της ομάδας μας. Πρόκειται για ένα έργο που θέλουμε να μείνει. Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στις Ακαδημίες μας. Θέλουμε τα παιδιά μας να διδάσκονται τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θέλουμε να είναι περήφανα που είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας του Άρη.

Ευχαριστούμε τον Α.Σ. για την παραχώρηση του χώρου. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, δεδομένου ότι αλλάξαμε τα πάντα πλην του παρκέ και των προβολέων, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό. Επίσης, ευχαριστούμε την κατασκευάστρια εταιρία, “ΑΝΟΔΟΣ ΕΤΕ”. Για εμάς προτεραιότητα έχει το “εμείς” και όχι το “εγώ”. Αυτό το γήπεδο είναι για τα παιδιά του Άρη, στα οποία ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο. Οικογένεια Λάσκαρη”.