ΕΠΣΜ: Με το δεξί άρχισαν οι μικτές ομάδες της Μακεδονίας

389

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον Α΄ όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων-Νέων) της ΕΠΟ, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο γήπεδο της Μίκρας υποδέχτηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) τους επίλεκτους της ΕΠΣ Καβάλας, οι ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΜ και επικράτησαν με 4-1 και 6-0 αντίστοιχα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Καβάλας 4-1

Οι Παίδες τις ΕΠΣ Μακεδονίας σημείωσαν τη πρώτη τους νίκη κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας με σκορ 4-1, παίζοντας καλύτερα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα.

Σκόρερ: ΕΠΣΜ: Βαλαής (16’), Πετρίδης (60’, 79’, 80’)
ΕΠΣΚ: Ματσάγκος (33’).

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας Θωμάς Μεταξάς ανέγερε:
“Από τον αγώνα κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση αλλά υπέπεσαν σε αρκετά λάθη τα οποία θα βελτιώσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στόχος μας είναι η διάκρισή μας στο θεσμό και η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Μακεδονίας (Θωμάς Μεταξάς): Κρίγκος, Πολίτης, Γκαμάνης (65’ Μαυροματίδης), Τσιάτρης (48’ Πετρίδης), Βαλαής (17’ Παπαδημητρόπουλος), Χατζόπουλος, Γιόρτσιος, Ταϊτζόγλου, Καρατζούνης (65’ Γκαγκανιάρης), Σαλιάρης (38’ Δρίτας), Σαλπιγγίδης Κ.

ΕΠΣ Καβάλας (Δ. Φιλιππίδης): Σιαματάς, Ρέμπας, Μαγκαφίνης, Τσαλμάς, Καραχατζής, Τζάρα (60’ Καστράνης), Καλαϊτζής, Δανιηλίδης (48’ Αγελαστόπουλος), Παπάζογλου (75’ Ταξίδης), Πετροδημόπουλος (75’ Κουτσογιαννάκης), Ματσάγκος (48’ Τόνιος)

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Καβάλας 6-0

Οι Νέοι της ΕΠΣ Μακεδονίας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα νίκησαν την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας με το ευρύ σκορ 6-0.

Σκόρερ: Τσιρώνας (12’), Χατζιπιρπιρίδης (19’), Κ. Παπαδόπουλος (29’, 32’), Κορέας (43’), Καλογήρου (77’).

Μετά τη λήξη τη αγώνα ο προπονητής της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας Θανάσης Καναράς δήλωσε:
Πήγαμε πολύ καλά και η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει πολύ ταλέντο. Στόχος μας είναι το ατομικό ταλέντο να το προσαρμόσουμε στην ομαδικότητα με αποτέλεσμα να παρουσιάζουμε καλύτερο σύνολο από αγώνα σε αγώνα και μέσω αυτή της διαδικασίας να αναδεικνύεται και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας. Φιλοδοξούμε να πάμε φέτος όσο γίνονται ψηλότερα.”

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Μακεδονίας (Καναράς): Καζουλίδης, Τερζής (46’ Πολίτης), Γκουτζουρίδης, Σαπρανίδης, Θεοδωρίδης, Βουτσάς, Τσιρώνας, Κ. Παπαδόπουλος (53’ Καραγιάννης), Ζλατίντσης (46’ Καλογήρου), Κορέας, Χατζηπιρπιρίδης.

ΕΠΣ Καβάλας (Στ. Παπαδάκης): Καραελευθέρης, Μουλλάη (45’ Μαυρίδης), Σιμίτος, Βεργίδης (50’ Σταματάκης), Σιδηρόπουλος, Γλεντίδης, ΚαλαΪτζής, Τσολακίδης, Κουκουτάρης (60’ Μυτιληναίος), Κακουλίδης, Ντουρτμές