Μανθάτης: “Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση”

251

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του και έτοιμος να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά, δήλωσε ο Γιώργος Μανθάτης, ενώ τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ TV πως ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δήλωσε ο 19χρονος μέσος του Ολυμπιακού: 

Για το ντεμπούτο του, ανέφερε:
Υπέροχο συναίσθημα, να κάνεις ντεμπούτο στο “Καραϊσκάκης”, σε έναν τόσο σπουδαίο αγώνα, είναι κάτι φανταστικό. Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση σήμερα, πρέπει όμως να δώσουμε συνέχεια στο Καζακστάν.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: 
Είμαστε σε καλό σημείο, έχουμε πλέον σταθερότητα. Με τις αλλαγές προπονητή, ήταν λίγο περίεργο, χρειαζόμασταν σταθερότητα και υπομονή. Στους νέους, μας δίνει ευκαιρίες και είναι θετικό για εμάς αυτό, έχουμε καλά αποτελέσματα, κάναμε μία καλή σειρά με παιχνίδια όπου πήραμε θετικά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ώθηση.

Για τα νέα παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες: 
Όταν ξέρεις ότι είναι προπονητής νέων, που συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες, έχεις ένα επιπλέον κίνητρο να δουλέψεις περισσότερο στις προπονήσεις και να είσαι έτοιμος. Είμαστε τουλάχιστον 10 χρόνια στην ακαδημία, περιμένουμε πάντα την ευκαιρία και προσπαθούμε να είμαστε σε θέση να την εκμεταλλευτούμε