Σε πρωτάθλημα ακαδημιών υψηλού επιπέδου ο Λημνιός Παναγιώτης Πολυμέρης

148

Με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα αγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις των ποδοσφαιρικών ακαδημιών ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Λήμνο, Παναγιώτης Πολυμέρης.

Ο 12χρονος αθλητής που ξεκίνησε από την ακαδημία του Φιλοκτήτη Κοντιά, θα συμμετέχει στο «Platamon Cup 2016», που από τις 27-29 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τις μεγάλες ακαδημίες της ελληνικής επικράτειας και όχι μόνο. Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία τα τελευταία χρόνια παρελαύνουν ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης, ενώ οι ομάδες τους είναι πάντα στο επίκεντρο μεγάλων σκάουτερ από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης, ο οποίος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, διαγράφει ήδη μια λαμπρή εξέλιξη στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Αυτή τη φορά θα συμμετάσχει στη μεικτή του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ την περασμένη Τετάρτη αγωνίστηκε ως βασικός στη μεικτή Ροδόπης. Μάλιστα, στην προηγούμενη αγωνιστική έβαλε το πρώτο του γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Η ικανοποίηση όλων των παραγόντων, αλλά και της διοίκησης του Φιλοκτήτη Κοντιά, που ενημερώνονται για την πρόοδο του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, είναι μεγάλη.

Ιδιαίτερη υπερηφάνεια αισθάνεται η υπεύθυνη και προπονήτρια των τμημάτων υποδομής του Φιλοκτήτη, Μαρία Μπουλέτου, η οποία δηλώνει: «Μ’ ευχαριστεί το γεγονός ότι συνεχώς μαθαίνω ότι ο Παναγιώτης εξελίσσεται και προοδεύει. Η χαρά του εκάστοτε προπονητή είναι μεγαλύτερη όταν βλέπει ότι ο αθλητής του έχει αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και γίνεται ολοένα και καλύτερος».