Μαραντόνα προς τα παιδιά του: «Χωρίς εμένα και την μπάλα δεν θα είχατε τίποτα»

516

Καθόλου καλές δεν είναι οι σχέσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα με τα παιδιά του. Στα γενέθλια του στις 30 Οκτωβρίου στο πάρτι που έκανε όχι μόνο δεν έδωσαν το «παρών» αλλά δεν του έστειλαν έστω ένα μήνυμα.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook στην οποία –μάλιστα- απευθυνόμενος στα παιδιά του, τους λέει ότι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι χωρίς αυτόν δεν θα είχαν τίποτα.

«Εγώ έστειλα έξι εισιτήρια, για τα πέντε παιδιά μου και τον εγγονό μου. Ήρθαν η Χάνα και ο Ντιεγίτο. Τα άλλα τρία εισιτήρια ήταν για την Ντάλμα, την Τζιανίνα και τον Μπένγιαμιν. Πέρασα φανταστικά στα γενέθλιά μου, ωστόσο θα περίμενα έστω ένα μήνυμα μέσω whats app ή ένα βίντεο όσων δεν ήρθαν. Δεν το έλαβα ποτέ. Δεν είμαι λυπημένος. Δεν είμαι καλά επειδή αυτό δεν τον κάνεις ούτε στον πατέρα σου ούτε στον παππού σού, όσα προβλήματα κι αν έχουμε. Και να μην γράφουν στο Twitter για να τα βλέπει ο κόσμος. Να γράψουν σε εμένα, προσωπικά. Η Τζιανίνα με έχει μπλοκάρει στο κινητό της και με την Ντάλμα είχα μια έντονη συνομιλία», αναφέρει ο Ντιεγκίτο και συνεχίζει:

«Να θυμούνται ότι όλα άρχισαν επειδή ο μπαμπάς τους έπαιζε μπάλα. Χωρίς την μπάλα σήμερα δεν θα είχαν τίποτα, όπως δεν είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Γι’ αυτό με πονά πολύ. Είμαι, όμως, ευτυχισμένος. Παρά το γεγονός ότι αυτοί ευχαριστήθηκαν που δεν ήρθαν στα γενέθλιά μου, τους αγαπώ. Και αγαπώ και τον Μπένγιαμιν. Σίγουρα αυτός θα ήθελε να χαιρετήσει τον παππού του», καταλήγει.