ΠΑΟΚ Ladies: Νέες φανέλες για τα κορίτσια!

515

Εδώ και λίγες μέρες τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΠΑΟΚ παρέλαβαν τις νέες ασπρόμαυρες φανέλες τους.

ladies-academy-5

Η «PAOK Ladies Academy» με έδρα τον Αθλητικό Όμιλο «Λέοντες» δίπλα στο γήπεδο του Μακεδονικού διαθέτει τις… μικρότερες κυρίες του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Το τμήμα Pre – Junior με προπονητή τον Λευτέρη Κανάτα διαθέτει κορίτσια από 5 έως 10 ετών και αποτελείται από τις Μαριάννα Γρίβα, Παρασκευή Αρβανιτίδου, Ευαγγελία Μπούκα, Μαίρη Παυλίδου, Χρυσούλα Μαχαίρα, Σοφία Κώστα, Εμμελεία Αηδονίδου, Ηλιάδα Πότση, Αγγέλα Ηύσα, Ραφαέλα Πεταλωτή και Δέσποινα Κομνηνού.

ladies-paok-10

Διότι ο Δικέφαλος δεν διαθέτει μόνο τη μόνιμη πρωταθλήτρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και τις καλύτερες ακαδημίες για να μάθουν τα μυστικά της μπάλας τα νεαρά κορίτσια.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει εδώ και χρόνια Ακαδημίες γυναικείου ποδοσφαίρου, στις οποίες, πλέον, περίπου 80 μικρά κορίτσια από την ηλικία των 5 ετών και πάνω μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου κάτω από την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου τιμ προπονητών.

ladies-academy-7

Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Λεόντων» που περιλαμβάνει δυο κλειστά γήπεδα 5Χ5, ένα ανοιχτό 8Χ8 και ένα 11Χ11, καθώς και αποδυτήρια, ιατρείο, γυμναστήριο και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Υπεύθυνος του τμήματος στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με τον έφορο του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου, Γιώργο Προύσαλη.

ladies-academy-1

Υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά τμήματα, ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία.

Αναλυτικά:

Pre-Junior (με προπονητή τον Λευτέρη Κανάτα): Συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα από το 2006 έως το 2011 (τα πιο μικρά που εντάχθηκαν φέτος στο τμήμα!).

Junior (με προπονήτρια τη Γιώτα Τσελέκογλου): Συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα το 2004 και το 2005.

Προπαιδικό (με προπονήτριες τη Δήμητρα Παντελιάδου και Γιώτα Τσελέκογλου): Συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα το 2002 και το 2003.

Παιδικό (με προπονητή τον Λευτέρη Κανάτα): συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα το 1999, το 2000 και το 2001.

ladies-academy-4

Οι εγγραφές στο τμήμα γίνονται όλο τον χρόνο.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310602856 και 6947601022 (Χρήστος Παρασκευόπουλος).