Σάσσαλος-Ρίζος στην Κ17 του Ατρόμητου

562

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας Κ17 είναι ο Διονύσης Σάσσαλος με συνεργάτη τον Σωτήρη Ρίζο.

Αναλυτικά:

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε κατόπιν εισήγησης του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ, Τόλη Αποστόλου, που έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο Διονύσης (Σάκης) Σάσσαλος είναι παλιός άσος του Ατρόμητου στη δεκαετία του ‘ 80 με θητεία στους πάγκους ομάδων Γ’ και Δ’ Εθνικής. Τα τελευταία χρόνια είναι στην Ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητος έχοντας την τεχνική ηγεσία των ομάδων Κ16 και Κ14.

Ο Σωτήρης Ρίζος έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας Κ20, ενώ επί σειρά ετών είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου στην Ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητος.

Κάντε like στη σελίδα μας να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η ευκαιρία που μου δίνει η ΠΑΕ Ατρόμητος για να αναλάβω την Κ17 και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών» δήλωσε ο Σάκης Σάσσαλος στο atromitosfc.gr και συνέχισε:

«Γνωρίζω την ομάδα, αποτελείται από παιδιά που είναι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Θα επιχειρήσουμε να περάσουμε τη φιλοσοφία της επαγγελματικής ομάδας και να αλλάξουμε τη ψυχολογία της.

Πιστεύω ότι στη διάρκεια τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις που έχει αυτή η φανέλα. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δώσω όλο τον εαυτό μου για να βγάλω το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς».

Ο Σωτήρης Ρίζος δήλωσε από τη δική του πλευρά τα εξής:

«Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την ομάδα που με δέχθηκε πάλι στην αγκαλιά της. Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι μακριά από τον Ατρόμητο. Το αντίθετο μάλιστα. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου μαζί με τον Σάκη Σάσσαλο για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα τόσο με την πορεία της στο πρωτάθλημα όσο και με την προετοιμασία των παικτών που πρέπει να περάσουν στην Κ20 την επόμενη χρονιά».