Επιστρέφει στην Παιανία ο Παναθηναϊκός

354

Η μετακόμιση των τμημάτων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού έχει διευθετηθεί πλέον και το θέμα των συμβολαίων ανάμεσα στην “πράσινη” ΠΑΕ και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, στον οποίο κι ανήκει το προπονητήριο.

Από την Τρίτη (15/11) θα αρχίσει η μετεγκατάσταση των έξι πρώτων ηλικιακά τμημάτων της ακαδημίας, ήτοι απ’ την U15 έως την U10, καθώς και του εξοπλισμού τους, ούτως ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις των νεαρών άσων της ομάδας στο παλιό προπονητικό κέντρο των “πράσινων”, τόσο στο γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο γυμναστήριο, όσο και στα δύο με πλαστικό τάπητα, που επίσης έχει συμφωνηθεί να δοθούν για το “πράσινο” φυτώριο.

Από εκεί και πέρα, με το που ολοκληρωθούν σε 20-25 μέρες οι διορθωτικές εργασίες στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού της Παιανίας, θα μετακομίσουν στο κέντρο και οι τρεις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της ακαδημίας, δηλαδή οι U16, U17 και U20. Μέχρι τότε δε, υπολογίζεται πως θα έχουν δοθεί προς χρήση και οι ξενώνες, αλλά και διάφορες άλλες εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της Παιανίας, για να φιλοξενηθούν εκεί τα παιδιά που προέρχονται απ’ την περιφέρεια.