Σκόραραν για το “Χαμόγελο” στη Θεσσαλονίκη!

438

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε το τριήμερο 10 έως 12 Νοεμβρίου 2016 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το 3ο ποδοσφαιρικό παιδικό τουρνουά με σύνθημα «Σκοράρουμε για το χαμόγελο στη Θεσσαλονίκη» με πρωτοβουλία του εθελοντικού οργανισμού «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου και το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

xamogelo_thess-5

Την εκδήλωση υποστήριξαν η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας και οι Ομάδες Φυσικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν σχολικές ομάδες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και 56 ομάδες τζούνιορ και προτζούνιορ σωματείων της ΕΠΣ Μακεδονίας που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ενωσης.

Κάντε like στη σελίδα μας να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Εκατοντάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της, έπαιξαν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.
Υπήρχε εισιτήριο με τη συμβολική τιμή των 2,00 ευρώ και τα έσοδα από την εκδήλωση θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

xamogelo_thess-3

Κατά τη διάρκεια του γιορταστικού τριημέρου, πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες και Συλλόγους του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ’ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, όπου προσέδωσαν στο τουρνουά και μία ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ