ΑΕΚ: Ενημέρωση των γονέων από τη διεύθυνση των Ακαδημιών

420

Οι γονείς των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ συναντήθηκαν την Παρασκευή (18/11) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων με τους υπευθύνους των Ακαδημιών.

Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και μετά 8 το βράδυ, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Μιχάλης Μητροτάσιος, ο εργοφυσιολόγος Γρηγόρης Μπογδάνης και ο αθλητικός ψυχολόγος Νεκτάριος Σταύρου ενημέρωσαν τμηματικά περισσότερους από 300 γονείς για ό,τι αφορά την καθημερινότητα των νεαρών αθλητών και το πώς πρέπει να συνεργαστούν πάνω στο θέμα αυτό και οι οικογένειές τους.

Ο Μιχάλης Μητροτάσιος ανέλυσε την εκπαιδευτική φιλοσοφία των Ακαδημιών και εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες του εσωτερικού κανονισμού, ο οποίος πρέπει να τηρείται από τους αθλητές αλλά και από τους γονείς. Ο Γρηγόρης Μπογδάνης ανέλυσε με εκτενή παρουσίαση τα μυστικά της σωστής διατροφής των νεαρών αθλητών, ενώ ο Νεκτάριος Σταύρου αναφέρθηκε στο πολύ λεπτό θέμα της ψυχολογίας των παιδιών και των εφήβων που έχουν μπει στη διαδικασία του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού.

Παρόντες ήταν ο συντονιστής επί οργανωτικών εμάτων των Ακαδημιών Νίκος Γεωργέας, ο υπεύθυνος λειτουργίας Σταύρος Λέτσας, ο υπεύθυνος σκάουτινγκ Τόνι Σαβέβσκι και άλλα στελέχη των τμημάτων υποδομής.