«Χρειαζόμασταν την καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους»

241

Το τμήμα κάτω των 20 ετών του Ηρακλή κατάφερε απέναντι στον Λεβαδειακό να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 1-0 και ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας στη διοργάνωση.

Κάτι το οποίο συνδυάστηκε και με την αλλαγή προπονητή, καθώς ο Σάκης Αναστασιάδης βρίσκεται μερικές εβδομάδες στον πάγκο των Νέων του Ηρακλή και απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν μόλις το δεύτερό του παιχνίδι με την ομάδα. Ο τεχνικός του «Γηραιού» σε δηλώσεις του στο newsacademies.gr δεν στάθηκε τόσο στο γεγονός ότι η δική του παρουσία έχει αλλάξει την εικόνα των Κ20, αλλά τόνισε τη σημασία της νίκης για τη συνέχεια:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και που καταφέραμε να πάρουμε απέναντι στον Λεβαδειακό και μάλιστα εκτός έδρας, αλλά και μπορέσαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Την οποία την χρειαζόμασταν αρκετά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας και να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια για να δείξουμε περισσότερα πράγματα στους αγώνες μας στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα δεν είναι κακή, έχει καλά στοιχεία και με τον καιρό αυτά θα βγουν προς τα έξω, η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει αρκετά για τη συνέχεια και ήταν περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους».

newsacademies.gr