Ολυμπιακός: Το οικογενειακό δείπνο των Νέων

378

Την ευκαιρία ν’ αλλάξουν περιβάλλον και να ξεφύγουν από τη “ρουτίνα” των προπονήσεων και των αγώνων είχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη (29/11) οι “ερυθρόλευκοι”  δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά το τεχνικό τιμ αλλά και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Με την ομάδα φυσικά δείπνησαν και ποδοσφαιριστές που παίζουν στους Νέους αλλά και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού όπως είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Γιώργος Μανθάτης ενώ αν και δεν ανήκει φέτος στο ρόστερ της Κ-20 το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είχε παίξει δυο χρόνια στην Κ-20 και η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι η οικογένεια του.

Το κυρίως πιάτο στο δείπνο ήταν αγωνιστικό αφού η συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές περιστράφηκε γύρω από τους αγώνες του Ολυμπιακού αλλά και τους στόχους για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Φυσικά το δείπνο είχε και πειράγματα μεταξύ των παικτών αλλά και ευχές τους προπονητές για καλή χρονιά με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες για τον Ολυμπιακό.