Χουτεσιώτης: «Φοβερή στιγμή για μένα»

142

Ο νεαρός τερματοφύλακας είπε: «Ήταν μια φοβερή στιγμή, αν και το ξέχασα πως είναι την προηγούμενη σεζόν, καθώς είχα πάρει μόνο μια συμμετοχή κόντρα στον Πανθρακικό και ένιωσα πανέμορφα. Ελπίζω να έχει και συνέχεια όλο αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ότι αγωνίζονται παιδιά από τις Ακαδημίες. Το παιχνίδι, εξελίχθηκε έτσι επειδή εμείς το κάναμε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, τίποτα δεν είναι εύκολο. Παίζουμε την Κυριακή, με τον Λεβαδειακό. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνουμε σοβαρά, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

-Για το ντεμπούτο του ως βασικός: «Είναι φοβερή στιγμή, αν και την προηγούμενη σεζόν είχα πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα. Είναι μία εξαιρετική εμπειρία, ένιωσα πανέμορφα και ελπίζω να έχει και συνέχεια».

-Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ότι στο σημερινό ματς αγωνίστηκαν τέσσερα παιδιά της Ακαδημίας: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό να βλέπεις ότι εξελίσσονται τα παιδιά των Ακαδημιών. Το ματς έγινε εύκολο επειδή εμείς το επιδιώξαμε. Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο πρόσωπο σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο».

-Για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας: «Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει όλα τα ματς να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο σοβαρά. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να παλεύουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος και της Ευρώπης και να παλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».