Νικολάου: “O στόχος μου η καθιέρωση”

218

Ο νεαρός άσος της Κ20 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου, μίλησε στο olympiacos.org για το πώς θα καταφέρει να ανελιχθεί και να πετύχει το μεγάλο στόχο του που είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ύστερα από δέκα αγώνες στο Πρωτάθλημα Super League K-20 διατηρεί το μηδέν στην άμυνα της, ενώ έχει σημειώσει 32 γκολ. Οι επιδόσεις αυτές, αλλά και φυσικά το αήττητο και η πρώτη θέση είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς αλλά κάθε ποδοσφαιριστής βάζει το λιθαράκι του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.Ένας εξ’ αυτών, ο Δημήτρης Νικολάου, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμβόλαιο έως το 2021, μέλος της Κ-20, όντας ένας εκ των δυο βασικών στόπερ της, μίλησε στο olympiacos.org για το πώς θα καταφέρει να ανελιχθεί και να πετύχει το μεγάλο στόχο του που είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, το οποίο πρέπει μα διατηρήσουμε. Αυτό δείχνει τη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας πως δεν τρώει επιθέσεις. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί όλα αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση βγαίνουν στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τους προπονητές μας και γιατί να μη σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ”, τονίζει αρχικά ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει δυο Πρωταθλήματα Super League K-20 αλλά και ένα Super League K-17.

Όσο αφορά στην πορεία και τους στόχους της ομάδας Νέων σημειώνει: “Οι προπονητές μας λένε πως πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και να έχουμε σε κάθε αγώνα καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα και κάθε χρόνο στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό προσπαθούμε και εμείς. Με σωστή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών, ευελπιστώ να στεφθούμε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές”.

Ο Δημήτρης Νικολάου, που είναι γεννημένος το 1998, παίρνει μέρος στις προπονήσεις και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και φυσικά το μεγάλο του όνειρο, είναι να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό: “Στόχος μου είναι να παίξω στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού να  καθιερωθώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το σύλλογο.
Αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και υπακοή σε αυτά που μου λένε οι προπονητές μας”.