Χριστουγεννιάτικο τουρνουά PAOK Football Prints

452

Εφόσον διοργανώνεται για τρίτη χρονιά, μπορεί να ειπωθεί πλέον ότι έχει εξελιχθεί σε θεσμό. Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΠΑΟΚ για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου και πέρα από τη χαρά της συμμετοχής σε πολλά από τα μέλη του Δικτύου PAOK Football Prints προσφέρει και μια κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, όπου και θα διοχετευτούν τα έσοδα.

Στο τουρνουά – αφορά ακαδημίες εκτός Θεσσαλονίκης – συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημίες ΠΑΟΚ Ιασμος Διδυμοτείχου, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ελπίδες Ξάνθης, ΠΑΟΚ Καβάλας, Μundialito Καβάλας, Μ. Αλέξανδρος Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αλέξανδρος Κιλκίς, ΠΑΣ Φλώρινα, Κρόνος Καστοριάς, Real Team Πρέβεζας, Ακαδημία 2006 Κατερίνη, Τηλυκράτης Λευκάδας. Θα διεξαχθεί στα γήπεδα Champions (κάποια ματς θα γίνουν στο γήπεδο Λεόντων στην Πολίχνη) και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες 2006-07, 2008-09 και 2010-11. Εννοείται ότι συμμετέχουν και τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα δε, σχεδιάζεται και το τουρνουά για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.