Ερχεται το “4o Acadimies Golden Cup”!

303

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για το 4ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 4 έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017.

Οι εγκαταστάσεις του ΑΟ Λέοντες θα φορέσουν τα γιορτινά τους προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς ποδοσφαιριστές τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και εκείνων που θα ταξιδέψουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ), στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις, όπου συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή Ακαδημιών του ραγδαία αναπτυσσόμενου Οργανισμού, θα ολοκληρώσει τις δράσεις μιας απόλυτα συναρπαστικής περιόδου σηματοδοτώντας παράλληλα την επερχόμενη.

Στο Τουρνουά που πλέον έγινε θεσμός, θα συμμετάσχουν 48 τμήματα υποδομής από επιλεγμένες Ακαδημίες. Η ποδοσφαιρική γιορτή αφορά σε παιδιά γεννημένα από το 2002 ως και το 2012 και υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 800 εκκολαπτόμενοι αστέρες κατηγορίας Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι θα δώσουν βροντερό παρών στο πλαίσιο της διοργάνωσης.
Η προώθηση της φιλίας, η ανάπτυξη σχέσεων κι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων αποτελούν μεταξύ άλλων τους  βασικούς στόχους των διοργανωτών.

Οι σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή και θα αγωνιστούν με διάφορα τμήματα είναι οι εξής:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΕ Αρης, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ Ladies Academy, Toumba FC, Αγία Αννα Βόλος, ΑΟ Καππαδοκών Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Μπέμπηδες Δράμας), Ακαδημία ΑΕΚ Καρυώτισσας, ΑΟ Πρωτέας, Κισσός Χορτιάτη, ΒΑΟ, ΑΟ Λέοντες, Νίκη Ευκαρπίας, Ακαδημία «Ντίνος Κούης», Μακεδονικός, ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς ακόμη συλλόγους.

Ολες οι ομάδες θα δώσουν 3 αγώνες κατάταξης κι έναν τελικό, ενώ καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής έχει οριστεί η 20η Δεκεμβρίου.

Το 4ο Acadimies Golden Cup τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Παύλου Μελά και του ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας).

Η οργανωτική επιτροπή του Acadimies Golden Cup ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην συγκρότηση των ομίλων, καθώς και στην επικοινωνία της διοργάνωσης. Επίσης, καλεί όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο να παραβρεθούν στα γήπεδα του ΑΟ Λέοντες, προκειμένου να επικροτήσουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών από την Τετάρτη 4 ως και τις 7 Ιανουαρίου 2017.

Δείτε εδώ την προκήρυξη 

Πληροφορίες: Τ. 6977 856866 και 2310810837