Παίζει δυνατά για Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος

105

Το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. «Παίζουν» και τα ονόματα των Φύσσα και Ζήκου για άλλα πόστα.

Εντός της μέρας αποφασίζεται το μέλλον του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα, με τους «πράσινους» να αναζητούν τον διάδοχο του.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι εκείνο που παίζει δυνατά για τη θέση, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Γιάννη Αλαφούζου.

Εκείνο που μετράει στην περίπτωση του «Λύμπε», είναι ότι έχει την εμπειρία της θέσης, αφού έκανε αυτή τη δουλειά στην ΑΕΚ και γνωρίζει πως να τρέξει ένα τέτοιο πρότζεκτ. Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ακούγεται και το όνομα του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο.

Επιπλέον, παίζει και το όνομα του Άκη Ζήκου για τις ακαδημίες, σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση να αποχωρήσει ο Σαμαράς.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τάκη Φύσσα, το όνομα του έχει έρθει στο προσκήνιο, με την επιστροφή του να «παίζει» για τη θέση του team manager.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει γίνει ήδη επαφή με τον Φύσσα για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, αλλά όλα ακόμα είναι ρευστά.