Ολυμπιακός: Επέκταση συμβολαίων σε Τόλι και Μεγαρίτη

219
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Άρντιτ Τόλι και Κώστα Μεγαρίτη.
Αναλυτικά:
“Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων απολαμβάνουν την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας και την πίστη στο ταλέντο τους. 
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ” κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των νέων συμβολαίων των δυο μελών της Ακαδημίας μας σημείωσε: “Είμαι πολύ ευτυχής για την επέκταση των συμβολαίων στους δυο ποδοσφαιριστές μας. Ο Ολυμπιακός εκτός από την υπογραφή νέων συμβολαίων αξιολογεί συνεχώς τους επαγγελματίες του και τους επιβραβεύει. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά τα επόμενα χρόνια”. 
 
Ο Άρντιτ Τόλι, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2015, από την πλευρά του δήλωσε: “Ευχαριστώ την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω και να παίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να παίξω στην πρώτη ομάδα και να προσφέρω. Θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω τους προπονητές που είχα και έχω στην Ακαδημία αλλά της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου”. 
 
Ο Κώστας Μεγαρίτης, που και αυτός υπέγραψε πέρσι συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, σημείωσε: “Ευχαριστώ την διοίκηση για την έμπρακτη στήριξη της στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας και της ομάδας Νέων. Στόχος μου είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα και ελπίζω με σκληρή δουλειά να τα καταφέρω“.