SL K15: Ολυμπιακός-Πλατανιάς 0-0

261

Σ’ αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός και ο Πλατανιάς έμειναν στο 0-0.

Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Δρικάκη που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός “απείλησε” αρκετές φορές τα αντίπαλα καρέ με τους Ντότη (13′, 38’), Σουρλή (19′) και Παπαδόπουλο (29’), όμως η καλή αμυντική παρουσία του Πλατανιά δεν επέτρεψε στους “Πειραιώτες” να πετύχουν κάποιο τέρμα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Καραργύρης, Τζόρβας (76′ Πολύδωρος), Κεραμίδας (81′ Τζανετής), Τιμολέων, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Παπαδόπουλος  (66’Καρακώστας) , Ντότης, Σουρλής (69’Νικόλης), Τόλιος.

Πλατανιάς (Ριτζάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης, Μαλιχούτης, Γιαννικάκης, Νιαυραδάκης, Βάρδας (45′ Μαρκαντωνάκης), Καραταράκης (75’ Καραπιδάκης), Μάλαμας, Δρικάκης (70′ Φραγγεδάκης), Σκέντζος (55′ Νταγκουνάκης), Παπαηλιάκης (68′ Μπερικάκης).