3+1 Καταπληκτικές αποκρούσεις πέναλτι

213
Η ”εσχάτη των ποινών” όπως χαρακτηρίζεται το πέναλτι είναι μια γλυκόπικρη στιγμή σε ένα αγώνα. Αν η εκτέλεση είναι εύστοχη ή άστοχη φέρνει ανάμικτα συναισθήματα και στους δύο αντιπάλους. Αυτοί όμως που αποκρούουν τα πέναλτι και δεν είναι άλλοι από τους τερματοφύλακες, θα έλεγε κανείς ότι γίνονται ήρωες του αγώνα και κερδίζουν το σεβασμό κάθε φιλάθλου.

Έτσι εμείς συγκεντρώσαμε έξι αποκρούσεις πέναλτι που έμειναν στην ιστορία, ως εκτελέσεις από άλλο πλανήτη αφού η κατάληξη τους ήταν εντυπωσιακή!

Victor Bagy

 

Σε αγώνα μεταξύ της Atletico Mineiro με την Tijuana για το Copa Libertadores έγινε η εντυπωσιακή απόκρουση με τα πόδια από τον Victor Bagy στο 93′ του αγώνα, λεπτό που υπάρχει τεράστια πίεση!

Joe Hart

 

Τον σταυρό του έκανε στο τέλος του πέναλτι ο τεράστιος Ronaldinho, αφού ούτε ο ίδιος κατάλαβε πως δεν μπήκε. Φυσικά την ευθύνη έχει ο Άγγλος τερματοφύλακας, γιατί με δύο μεγάλες αποκρούσεις κατάφερε να στερήσει το γκολ για την Βραζιλία.

Jeff Bedenik

 

Πραγματικά φάση για Όσκαρ η συγκεκριμένη, αφού μια απόκρουση στο δοκάρι, μια στη πλάτη, μια στα πόδια και μια στα χέρια χρειάστηκαν για να μην μπει αυτό το γκολ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η απόκρουση είναι από άλλο πλανήτη!

Τι και αν ήθελαν να διπλασιάσουν το σκορ οι παίχτες της FC Zurich με αυτό το πέναλτι, οι παίχτες της FC Aarau είχαν άλλη άποψη. Ήρωας πάντως ο τερματοφύλακας με τις δύο αποκρούσεις του, ήρωας όμως και ο ποδοσφαιριστής με το ανάποδο ψαλίδι!