Έπαιξαν για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κέρκυρα

425

Μία σημαντική εκδήλωση και μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα όπου η ομάδα ΑΟ Κέρκυρας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, η προαγγελία του τουρνουά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή 18/12 στις 9:00 θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικό Τουρνουά των Τμημάτων Υποδομών της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού. Στις εγκαταστάσεις της σχολής μας (Karpatselis Football Center) στις Αλυκές Ποταμού θα λάβει χώρα Τουρνουά Ποδοσφαίρου για το Χαμόγελο του Παιδιού με σκοπό την ενίσχυση του Σπιτιού στην Κέρκυρα. Οι Ακαδημίες καθώς και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρούχα.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν: AOK ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΟΣ – ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ- ΡΟΚΙΔΗΣ – ΟΦΑΜ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΙΤΙΚΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ – CORFU FC – ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ – ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ (ΠΑΟΚ)».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ακαδημίας της Κέρκυρας, Βαγγέλης Καρπατσέλης, έγραψε στα social media «Οι Συντελεστές της σημερινής μεγάλης εκδήλωσης για το Χαμόγελο του παιδιού!!!Σας Ευχαριστώ από καρδιάς ,όπως και τους Κώστα Μάμαλο Ανδρέα Δουκάκη Σπύρο Χυτήρη και Κώστα Χριστοφοράκη», ποστάροντας και την παρακάτω φωτογραφία.