Ατρόμητος: Το 1ο πανπεριστεριώτικο σεμινάριο

301

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/12) στο θέατρο «Πολιτών» το 1ο πανπεριστεριώτικο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος με θέμα ««Μεθοδική και Αποτελεσματική Προπόνηση Ποδοσφαίρου στις Αναπτυξιακές Ηλικίες».

Αναλυτικά η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

“Το σεμινάριο παρέδωσε ο καθηγητής ποδοσφαίρου και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Βαγγέλης Μπεκρής. Το παρακολούθησαν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ και του ΑΠΣ Ατρόμητος αλλά και προπονητές των συλλόγων του Περιστερίου σε συνέχεια των ανοικτών συζητήσεων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και που έχουν ως στόχο μια νέα γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος  Τόλης Αποστόλου, ο προπονητής μας Γιώργος Κορακάκης, ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βασίλης Μπέτσης καθώς και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου Δημήτρης Χιώτης.

Από τις περιστεριώτικες ομάδες παραβρέθηκαν οι εξής προπονητές: Χαλιμούρδας, Χατζής, Σκαρώνης, Ρούσσος, Μασούρας, Βαφειάδης (Άγιος Ιερόθεος), Τρανός, Χίος, Ραϊσης (Ήφαιστος) Λιβαθηνός, Πούλος, Τσίγγος, Γαϊτανίδης, Καζακόπουλος (ΑΟ Περιστερίου), Λαμπράκης, Μπέσιος, Σαρρής (Φοίνικας), Καούνης, Μυλωνά (Άμιλλα), Μαυρίκος, Πατσιούρας (Χρυσούπολη), Τσουκνάκης, Φιλίππου, Καμπαστανάκης (Κηπούπολη), Δημητρακόπουλος, Ζησόπουλος (Ιπποκράτης), Κουμπάρης, Χλωψιούδης (Ηρακλής), Μισαηλίδης, Μάνος (Ακαδημία Περιστερίου).

Το σεμινάριο παρακολούθησαν επίσης οι: Τριανταφυλλάκος, Φραντζής (ΑΟ Πάρου), Μπαχαδέρογλου, Κυβεντίδης (ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς), Μηλώνης (Κηφισιά), Δεμίρης (παράγοντας Ήφαιστου), Σαχπατζίδης (παράγοντας Γαλαξία).

 Στους εκπροσώπους των ομάδων μοιράστηκαν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά των Ακαδημιών τους  τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στις 7 Ιανουαρίου”.