«Ανέβασαν» στα social media τις ευχές τους!

416

Δεν ήταν λίγοι από τους πιτσιρικάδες οι οποίοι «ανέβασαν» τις δικές τους ευχές στα social media για το νέο έτος, το 2017! Μερικοί απ’ αυτούς θέλησαν να δημοσιεύσουν και ένα κολάζ με μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους μέσα στο 2016.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των τμημάτων κάτω των 20 ετών, Τάσος Χατζηγιοβάννης, Σωτήρης Πίσπας, Μάριος Βρουσάι, Γεράσιμος Βουκελάτος έγραψαν τις δικές τους ευχές τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για όλο τον κόσμο.

Τάσος Χατζηγιοβάννης (Παναθηναϊκός): Καλή χρονιά χρόνια πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος εύχομαι το 2017 να σας φέρει ξεχωριστά τον καθένα ότι επιθυμείτε από πλευρά μου σας εύχομαι ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!».

Σωτήρης Πίσπας (Παναθηναϊκός): «Ένας σημαντικός χρόνος έφτασε στο τέλος. Μέσα από την στεναχώρια και την απογοήτευση βγαίνεις πιο δυνατός. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες. Εύχομαι υγεία σε όλους και ένα ευτυχισμένο νέο έτος, ready for the next one».

Μάκης Βουκελάτος (Πανιώνιος): «Άλλος ένας χρόνος πέρασες με πολλές επιτυχίες αλλά και με πολλές αποτυχίες όμως έτσι είναι η ζωή αυτή είναι η ομορφιά της το ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Γι αυτό πρέπει να προσπαθούμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι και εάν κάνουμε πρέπει να εκτιμάμε που ο θεός μας έδωσε άλλη μια ευκαιρία μέρα με την μέρα που ξυπνάμε! Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμων σε αυτό παρόλα αυτά καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για πράγματα στα οποία δεν έπρεπε να δίνουμε καμία αξία και δίπλα κάποιοι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι δεν στάθηκαν τυχεροί σαν εμάς “υποφέρουν”….. Προσωπικά για μένα το 2016 μου έδωσε απίστευτες χαρές όπως ότι έγινα επαγγελματίας στο άθλημα που αγαπάω μου πήρε όμως και άτομα τα οποία αγαπούσα υπερβολικά μακάρι το 2017 να φέρει ότι ποθεί ο καθένας ξεχωριστά και πάνω από όλες τις επιτυχίες η αποτυχίες που θα έρθουν υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας.. ευτυχισμένο 2017».

Μάριος Βρουσάι (Ολυμπιακός): «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα!!».

 newsacademies.gr