4ο Πρωτοχρονιάτικο “Acadimies Golden Cup”: “Νικητής” ο καιρός, έγιναν απονομές

174

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των τελικών του 4ου Πρωτοχρονιάτικου Τουρνουά “Acadimies Golden Cup”, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στα αθλητικά κέντρα ΑΟ Λέοντες (για όλες τις κατηγορίες) και Μακεδονικού (για την κατηγορία Παίδων) στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση που ξεκίνησε την Τετάρτη (4/1) ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί το Σάββατο (7/1) με τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-2 και 3-4, με μικρούς και μεγάλους τελικούς σε κάθε ηλικιακή κατηγορία (θυμηθείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα).

Ωστόσο, οι πολικές θερμοκρασίες που άγγιξαν τους -6 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπήρξε και χιονόπτωση, ανέδειξαν νικήτρια της διοργάνωσης την… κακοκαιρία, θέτοντας… απαγορευτικό για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων. Τα γήπεδα ήταν παγωμένα και θα υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών εάν γίνονταν τα παιχνίδια.
Εκτός αυτού, τα παιδιά μικρών ηλικιών θα έπαιζαν στο ψύχος, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους.

Όπως ήταν λογικό λοιπόν, φυσικό επακόλουθο ήταν η αναβολή των ματς.
Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενες ομάδες που είχαν ήδη μεταβεί στα γήπεδα το πρωί και έπειτα θα αναχωρούσαν εκτός Θεσσαλονίκης για να επιστρέψουν στις πόλεις τους, βραβεύτηκαν και πήραν τα αναμνηστικά και τα έπαθλά τους τους.
Σε μία εκδήλωση σε εσωτερικό χώρο του φιλόξενου Αθλητικού Ομίλου Λέοντες, ως τελετή λήξης, έγιναν απονομές τροπαίων, μεταλλίων, διπλωμάτων και κυπέλλων ατομικών διακρίσεων, με τα παιδιά των ομάδων που βρέθηκαν εκεί να το απολαμβάνουν και να αποχωρούν χαμογελαστοί ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο ” 5ο Acadimies Golden Cup”.

Οι ομάδες που παρέστησαν στην τελετή ήταν η Αγία Αννα Βόλος, ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού – Μπέμπηδες Δράμας, και ο ΑΟ Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης. Τις βραβεύσεις έκανε ο εντεταλμένος αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασίλης Ανατολίτης.

Βραβεύσεις τελικής φάσης
Κατηγορία Παίδων

  • Κατάκτηση 1η θέσης ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ
  • Κατάκτηση 3ης ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ

Κατηγορία Προπαίδων

  • Κατάκτηση 1ης θέσης ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ
  • Κατάκτηση 3ης θέσης ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

Κατηγορία Junior 2006

Κατάκτηση 3ης θέσης (άνευ αγώνα)
ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ  και ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά διοργάνωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Παύλου Μελά κι άλλων σημαντικών φορέων.

Επρόκειτο για ένα μεγάλο τουρνουά Ακαδημιών με τη συμμετοχή 19 συλλόγων, 48 τμημάτων υποδομής και 800 παιδιών, γεννημένα από το 2002 ως και το 2012.

Τα αναβληθέντα παιχνίδια των μεγάλων και μικρών τελικών με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης θα οριστούν εκ νέου και θα διεξαχθούν στον Αθλητικό Ομιλο Λέοντες σε συνεννόηση με τους προπονητές προκειμένου να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Οι τελικοί αγώνες που θα οριστούν εκ νέου είναι οι εξής:

JUNIOR 2007          

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ – ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ – ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

JUNIOR 2006 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ – ΠΑΟΚ

PRE JUNIOR       

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΑΚΑΔ. ΝΕΑΠΟΛΗ VIERINHA

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Η διοργανώτρια αρχή του 4ου Acadimies Golden Cup ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν οι αγώνες παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες.