Επίσκεψη των Μικτών Χίου στο προπονητικό του Ατρομήτου

253

Μία ευχάριστη επίσκεψη είχαν την Τρίτη οι άνθρωποι του Ατρομήτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο ξεναγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χίου Παίδων και Νέων, ενώ παράλληλα συνομίλησαν τόσο με τον διευθυντή της ακαδημίας Τόλη Αποστόλου, όσο όμως και με παίκτες της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου.

Με τους μικρούς να «γεμίζουν» από εμπειρίες από τα όσα είδαν και άκουσαν από τους υπεύθυνους του συλλόγου, ενώ πήραν και το μήνυμα για το μέλλον τους ώστε να δουλέψουν ακόμη περισσότερο και να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει για να «μπουν» σε ομάδα της Superleague.

Η ενημέρωση της ομάδας του Περιστερίου, ανέφερε τα εξής:

«Επίσκεψη στο αθλητικό μας κέντρο πραγματοποίησαν χθες οι Μικτές Ομάδες Παίδων των Νέων της ΕΠΣ Χίου οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος των νησιωτικών ενώσεων του Αιγαίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου από τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Σίμο Συμεωνίδη.

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν ποδοσφαιριστές που ήταν στο αθλητικό κέντρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους (Κιβρακίδης,Κατράνης, Κυριακίδης) οι οποίοι τους είπαν ότι στη δική τους ηλικία είχαν τα ίδια ακριβώς ποδοσφαιρικά όνειρα που μπόρεσαν και τα έκαναν πραγματικότητα».

 newsacademies.gr