Πατεράδες σε αγώνα ακαδημιών δίνουν το κακό παράδειγμα

190

Σε αγώνα ακαδημιών στα Κανάρια Νησιά, δυο πατεράδες ήρθαν στα χέρια, όταν ξεκίνησε λεκτική διαμάχη, ακολούθησε κουτουλιά του ενός και μετά… άρπαξε το ξύλο της ζωής του, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο (VIDEO).

Έχουμε ξαναδεί ξύλο ανάμεσα σε πατεράδες σε αγώνες που παίζει ο κανακάρης τους, δεν ήταν η πρώτη φορά. Και κάθε φορά λέμε για το κακό παράδειγμα που δίνουν, ενώ θα έπρεπε πρώτοι αυτοί να κρατούν τα προσχήματα και να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να ξεφεύγουν. Τα γνωστά κλισέ δηλαδή, διότι στην πραγματικότητα πολλάκις έχει αποδειχθεί ότι οι γονείς αθλητών αποτελούν… μάστιγα για την πορεία των παιδιών τους.

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη στα Κανάρια Νησιά σε αγώνα ακαδημιών, όταν δυο πατεράδες ξεκίνησαν να έχουν λεκτική διαμάχη. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο ένας γονέας έριξε κουτουλιά στον άλλο. Αυτό ήταν και το… μοιραίο λάθος, διότι μετά έφαγε το ξύλο της ζωής του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο, διότι το αριστερό του μάτι ήταν στο μαύρο του το χάλι.

Θαυμάστε τους και τους δυο. Κανονικά θα έπρεπε να είναι σε ένα κλουβί και να ανέβει το κείμενο αυτό στην κατηγορία UFC. Όχι τίποτα άλλο, να έβγαζαν και χρήματα…

https://www.youtube.com/watch?v=8BLOe-jIKsk