Ίδιοι παίκτες, άλλος προπονητής, άλλη βαθμολογία!

336

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αλλαγή ενός προπονητή σε μία ομάδα φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με το κομμάτι της τακτικής ή της γενικής δουλειάς, αλλά έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Στην περίπτωση του Ηρακλή όμως ίσως να είναι όλα μαζί.

Ο έμπειρος σε επίπεδο ακαδημίας, Σάκης Αναστασιάδης, έχει καταφέρει να αλλάξει εντελώς την αγωνιστική αλλά και βαθμολογική εικόνα του τμήματος κάτω των 20 ετών του Ηρακλή.

Ο σύλλογος φέτος έχει περάσει αρκετές δύσκολες ημέρες, από τη στιγμή που υπάρχουν διοικητικά ζητήματα τα οποία φυσικά έχουν επηρεάσει και την ακαδημία της ομάδας, αν αναλογιστεί κανείς πως είχαν υπάρξει και στιγμές… λουκέτου στα τμήματα υποδομής. Παρόλα αυτά όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους Κ20 προς το καλύτερο.

Όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη ο Αναστασιάδης η ομάδα δεν είχε πάρει κανέναν βαθμό στο πρωτάθλημα και όλα έδειχναν ότι ο Ηρακλής θα έχει μία αρκετά κακή χρονιά στη Superleague K20.

Στη συνέχεια όμως η βαθμολογική κατάσταση του Ηρακλή άλλαξε αρκετά και μπόρεσε η ομάδα να κάνει τις νίκες της και παράλληλα να πάρει βαθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τώρα ο Ηρακλής σε 13 αγώνες έχει καταφέρει να μαζέψει 13 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 8 ήττες, από εκεί που δεν είχε ούτε έναν βαθμό μέχρι το Νοέμβριο σε 8 αναμετρήσεις! Από την ημέρα που ανέλαβε ο Σάκης Αναστασιάδης σε έξι αγώνες έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα!

Γεγονός το οποίο ικανοποιεί τους πάντες και χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχουν γίνει προσθήκες ποδοσφαιριστών και δουλεύει με τους παίκτες που ήταν από την αρχή της σεζόν, αλλά η ψυχολογία και ο διαφορετικός τρόπος δουλειάς έχει κάνει τους μικρούς να βγάλουν ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο χορτάρι.

newsacademies.gr