ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών στη Λεωφόρο

417

Περισσότεροι από 130 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν στη Λεωφόρο το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του 5ου Προγράμματος Αξιολόγησης των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Παιδιά από τη Λαμία, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη και δεκάδες ακόμα Σχολές που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία 2004 και 2005, θα έρθουν στη Λεωφόρο για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Τάκη Φύσσα και των συνεργατών του.

Με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων, τα παιδιά θα ακολουθήσουν δυναμικά τεστ και προπονητικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, το οποίο θα οργανώσουν οι προπονητές της Ακαδημίας και θα παρακολουθήσουν οι συνεργάτες του τμήματος scouting του Συλλόγου.

Οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν, θα κληθούν στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι των Σχολών Ποδοσφαίρου, με τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα τύχουν καλωσορίσματος από τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται από τη Θύρα 10 και είναι ελεύθερη για τα παιδιά και τους γονείς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Τουρνουά Αξιολόγησης.

Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Πίστη και την i-med για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών μας και τις pizzafan και 3E για την ευγενική χορηγία τους.

Για να δείτε το Πρόγραμμα του 5ου Skills Tournament πατήστε ΕΔΩ