ΠΑΟΚ: Το πρώτο τουρνουά προπονητικών κέντρων του 2017

653

Πέραν των πρακτικών προβλημάτων που δημιουργούν οι κάκιστες καιρικές συνθήκες, το ζήτημα είναι σαφώς και ψυχολογικό. Με καλή διάθεση, λοιπόν και προφανώς με συνθήκες που ευνοούν την καλύτερη απόδοση, οι επίλεκτοι νεαροί ποδοσφαιριστές των προπονητικών κέντρων του ΠΑΟΚ έρχονται στην Θεσσαλονίκη για το πρώτο τουρνουά προπονητικών κέντρων του 2017.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου από τις 15.00 έως και τις 18.00 στα γήπεδα του Μακεδονικού και των Λεόντων, η πλειονότητα των ομάδων των προπονητικών κέντρων του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες και την εξέλιξή τους στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη, βεβαίως των υπεύθυνων των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου. Οι επίλεκτοι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν είναι γεννημένοι το 2004 και το 2005.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει αισίως τα 13 και βρίσκονται στην Αθήνα, το Διδυμότειχο, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Δράμα, την Κοζάνη, την Κατερίνη, τη Λαμία, την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τη Ρόδο.