ΕΠΣΜ: Προκρίθηκαν οι Παίδες-Αποκλείστηκαν οι Νέοι

304

Στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων προκρίθηκε η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) νίκησε με 0-1 την ομάδα της ΕΠΣ Σερρών, ενώ αντίθετα η ομάδα των Νέων που γνώρισε την ήττα από την ΕΠΣ Σερρών, αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0-1

 

Η μικτή παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Σερρών και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Οι Παίδες της ΕΠΣΜ πέτυχαν το “χρυσό” γκολ της πρόκρισης με τον Σαλπιγγίδη στο 72ο λεπτό ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ οι Καράκουτης, Σαλπιγγίδης, Πετρίδη και Καρατζούνης.

Από την πλευρά των γηπεδούχων δοκάρι είχε ο Γκουτίδης στο 32′

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ.Τακίδης (Παπαδόπουλος Π., Χαραλαμπόπουλος) της ΕΠΣ Κιλκίς.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, προπονητής Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, Θωμάς Μεταξάς δήλωσε: “Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά,. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνας με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, έδειξαν μεγάλη αγωνιστική διάθεση και νίκησαν δίκαια. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον και πιστεύω ότι θα δείξει το καλό της εαυτό και στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι αρκετά δύσκολα. Δείξαμε ότι διαθέτουμε μια ποιοτική ομάδα που προσφέρει θέαμα και μπορεί να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα”.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Σερρών (Καφτάνης): Κουγιουμτζόπουλος, Αρναούτογλου, Κρουστάλλης, Αδαμίδης (70’ Φακής Θ), Βεντούζης, Σιώης (41’ Γρόσδης), Θεοχαρίδης (27’ Ζιάκας), Μαδί, Γεωργιάδης (70’ Τσιφούτης), Σοφιανός, Γκουτίδης (41’ Πασχαλίδης)

ΕΠΣ Μακεδονίας (Μεταξάς): Λάμπρου, Αυγέρος, Αν. Πολίτης, Τσιάτρης, Αδέμης, Χατζόπουλος, Ταϊτζόγλου (46’ Πετρίδης), Σαλιάρης, Βαλαής (18’ Καρατζούνης), Καράκουτης (79′ Μπατγίδης), Σαλπιγγίδης (79′ Γκαγκανιάρης)

 

Στους άλλους αγώνες του ομίλου:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 0-2

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 0-0

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ 0-4

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2-0

 

Η μικτή Νέων της ΕΠΣ Σερρών νίκησε με σκορ 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και κατέλαβε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα του 2ου ομίλου.

Οι νέοι της ΕΠΣΜ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη της διάρκεια του αγώνα, αντιμετώπισαν ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο και πλήρωσαν κάποια ατομικά λάθη τα οποία έκαναν και τους οδήγησαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα που ήταν καθοριστική καθώς αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του θεσμού.

Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει έχασε ο Τσιρώνας. Δοκάρι είχε στο 47′ ο Φακής.

Σκόρερ: Φακής Ι.(39’), Κλειτσιώτης (60’)

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ.Δραγούσης (Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος) της ΕΠΣ Κιλκίς

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας Θανάσης Καναράς, δήλωσε: “Μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα καθώς χάσαμε από ένα πολύ καλό αντίπαλο και η μοναδική μας ήττα μας στοίχισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Νικήτρια αναδείχθηκε η ΕΠΣ Σερρών η οποία ήταν πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι καλή συνέχεια”.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Σερρών (Καφτάνης): Μαδένης, Θωμαίδης, Σ Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Δήμος, Γιάξης, Νέος (42’ Αποστολόπουλος), Αναγνωστάκης, Φακής, Σίψης (72 ‘ Μαικόπουλος), Κιουτσεκτσίδης (37’ Κλειτσιώτης).

ΕΠΣ Μακεδονίας (Καναράς): Κουσίδης, Σαπρανίδης (77 Καραγιάννης), Γκουτζουρίδης Ακριτίδης, Θεοδωρίδης, Βουτσάς, Κ Παπαδόπουλος, Μπακουτσής (52’ Ζλατίντσης), Τσιρώνας, Κορέας, Χατζηπιρπιρίδης (63’ Δ. Πολίτης)

Στους άλλους αγώνες του ομίλου:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 1-1

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 1-1

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ 3-2