Αναβολή δύο εβδομάδων για τις Μικτές

384

Τη μετάθεση των αγώνων των Μικτών ομάδων στη 2η φάση της διοργάνωσης, στην οποία συνεχίζει η Μικτή Ηρακλείου, γνωστοποίησε η ΕΠΣΗ μέσω ενημέρωσης της ΕΠΟ.

«Κατά δύο εβδομάδες μετατέθηκαν από την ΕΠΟ οι αγώνες της 2ης φάσης των Μικτών Ομάδων και θα γίνουν την 1η Μαρτίου 2017 αντί στις 15 Φεβρουαρίου που είχαν οριστεί αρχικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε ουδέτερα γήπεδα, η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ την ΕΠΣ Λέσβου. Το έγγραφο που εστάλη από την ΕΠΟ στις Ενώσεις αναφέρει:

«Σας πληροφορούμε ότι η Επιτροπή Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, παγετός, θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός), τα οποία επικράτησαν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, έχοντας προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες και διακοπή συγκοινωνιών, με αποτέλεσμα τις συνεχείς αναβολές των αγώνων, αποφάσισε δια του Προέδρου της, την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων της 2ης φάσης από τις 15.02.17 στις 01.03.17».

 

πηγη: grandsport.gr