Sportexpo Marathon 2017: Ειδικό Τμήμα για Ακαδημίες και Συλλόγους

516

Λάβετε θέσεις για την έκθεση Sportexpo Marathon 2017, η οποία από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου θα αποτελέσει τον πόλο έλξης όλων όσοι ασχολούνται με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού Sportexpo Marathon 2017 διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι, φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και απλοί επισκέπτες που αγαπούν την άθληση είναι το κοινό της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και τις αγαπημένες τους ομάδες, καθώς και δημοφιλείς αθλητές.

Η Έκθεση συνδυάζεται και με ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά γεγονότα της χώρας, τον 12Ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος πραγματοποιείται στις 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Οι χιλιάδες συμμετεχόντων στον Μαραθώνιο θα πραγματοποιήσουν εγγραφή συμμετοχής και θα παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Sportexpo Marathon. Η παράλληλη διεξαγωγή της Sportexpo Marathon και η προετοιμασία του Μαραθωνίου θα προσελκύσει και διεθνείς επισκέπτες στην έκθεση.

Η Sportexpo Marathon 2017 αξιοποιεί τη σημαντική παρακαταθήκη της περσινής διοργάνωσης, η οποία προσέλκυσε μέσα σε ένα τριήμερο 28.500 επισκέπτες και καθιερώθηκε στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου. Εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση της Sportexpo Marathon αποτελεί η συνέργεια της ∆ΕΘ ΗELEXPO και του οργανωτή του ∆ιεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ», αθλητικού συλλόγου, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ».

 

Ειδικό Τμήμα για Αθλητικές Ακαδημίες

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού της ΔΕΘ, και με τη στήριξη του ΟΑΣΠΕ, θα λειτουργήσει ειδικό τμήμα για όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τις Ακαδημίες τους!

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) σε συνεργασία με τη HELEXPO – ΔΕΘ πραγματοποιεί ακόμη ένα σπουδαίο γεγονός και στηρίζει αυτό το θεσμό για 2η συνεχή χρονιά, δίνοντας βήμα για προβολή στους αθλητικούς συλλόγους!

Στο πλαίσιο της Sportexpo Marathon 2017, οι υπεύθυνοι των Αθλητικών Ακαδημιών καθώς και των Συλλόγων κάθε αθλήματος, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους Περίπτερο στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης! Γι’ αυτό λοιπόν, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους στο ευρύτερο κοινό και να προωθηθούν προβάλλοντας το έργο του Συλλόγου τους, να δηλώσουν συμμετοχή.

Στόχος της πρωτοβουλίας του ΟΑΣΠΕ, είναι να προτρέψει όλους τους εμπλεκόμενους με τα σπορ, στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του αθλητισμού και των υποδομών του!

Η συμμετοχή στη Sportexpo Marathon 2017 συγκροτεί συστατικό αναγνωρισιμότητας και επιτυχίας, ενώ τονίζει το κύρος και την εμπιστοσύνη του κοινού για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε εκθέτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΑΣΠΕ, προκειμένου να συνεννοηθούν για την κράτηση και την οργάνωση του Περιπτέρου τους στη Sportexpo Marathon 2017, όπως αυτό παρέχετε από τη ΔΕΘ.

 

 

Είστε Αθλητικός Σύλλογος;
Κερδίστε από τη συμμετοχή σας στη
Sportexpo Marathon 2017!

Αν είστε σύλλογος που επιθυμεί να αυξήσει τα μέλη του και να ενισχύσει το κύρος και την αναγνωρισιμότητά του, ο ΟΑΣΠΕ είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει. Αλλωστε, οι δεκάδες αθλητικοί σύλλογοι οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, το επιβεβαιώνουν.

Δηλώστε συμμετοχή ως Εκθέτης στην Sportexpo Marathon 2017, τη μοναδική Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού στην Ελλάδα!

  • Η συμμετοχή σας στη Sportexpo αποτελεί κλειδί για την ενίσχυση της εικόνας και την αύξηση της αξιοπιστίας του συλλόγου ή της συνεργαζόμενης επιχείρησής σας, όπως είναι τα αθλητικά κέντρα και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις.
  • Γνωστοποιήστε τα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε στοχευμένο κοινό που αγαπάει τον αθλητισμό και αυξήστε το δίκτυό σας και τα κέρδη σας.
  • Δηλώστε παρών στο διεθνή τόπο συνάντησης του Αθλητισμού και συναντήστε τα μέλη αλλά και τους δυνητικούς σας χορηγούς
  • Κάντε στοχευμένες επαφές με συνεργάτες σε κάθε επίπεδο
  • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις τάσεις της αγοράς και τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του Αθλητισμού
  • Στο πλαίσιο της Εκθεσης συμμετέχετε σε όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν!
Ο ΟΑΣΠΕ ως Χορηγός Επικοινωνίας της Sportexpo Marathon θα βρίσκεται στο Περίπτερο 13, και θα  προβάλλει με όσα μέσα διαθέτει κάθε συμμετέχοντα, καθώς και το έντυπο προωθητικό υλικό των συλλόγων που το επιθυμούν!

Πληροφορίες στα τηλ.: 2310810837 και 6977526990 (κ. Κωνσταντινίδου)