Αξιολόγηση των σχολών του Παναθηναϊκού από τον Φύσσα

404
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÏÌÁÄÙÍ ÌÉÊÑÙÍ ÇËÉÊÉÙÍ ÐÏÕ ÄÉÅÎÇ×ÈÇÓÁÍ ÓÔÏ ÃÇÐÅÄÏ ÔÇÓ Ë.ÁËÅÎÎÁÍÄÑÁÓ ÐÁÑÁÊÏËÏÕÈÇÓÅ Ï ÄÉÅÕÈÕÍÔÇÓ ÔÙÍ ÁÊÁÄÇÌÉÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÔÁÊÇÓ ÖÕÓÓÁÓ .ÓÔÇ ÓÕÍÅ×ÅÉÁ ÊÁËÏÓÙÑÉÓÅ ÔÏÕ ÌÉÊÑÏÕÓ ÐÏÄÏÓÖÉÁÑÉÓÔÅÓ ÊÁÉ ÔÏÕ ÅÕ×ÇÈÇÊÅ (ÏÐÙÓ ÅÉÐÅ) ÍÁ ÃÉÍÏÕÍ ÌÅÃÁËÏÉ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÓÔÅÓ ÏËÏÉ ÔÏÕÓ ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI.SPORT

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, αλλά και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής των πράσινων αξιολόγησαν κοντά στα 140 παιδιά από 48σχολές ποδοσφαίρου στο “5ο skils tournament” που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Λεωφόρο.

Κοντά στα 140 παιδιά, ηλικίας 12-13 ετών, που είχαν που είχαν ξεχωρίσει από 48 σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού από τη Λαμία, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη και φυσικά την Αθήνα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο (4-5/2) στην Λεωφόρο για το “5o skils tournament”.

Όλοι τους ακολούθησαν δυναμικά τεστ και προπονητικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, το οποίο οργάνωσαν οι προπονητές της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Στην διάρκεια του διημέρου στην Λεωφόρο βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος των σχολών Βασίλης Κωνσταντίνου όσο και οι σκάουτ αλλά και οι προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού για να αξιολογήσουν τα παιδιά.

Την Κυριακή στο Απόστολος Νικολαϊδης βρέθηκε και ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, ο οποίος τσέκαρε και αυτός τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πριν την έναρξη του “event” μάλιστα ο Φύσσας μίλησε στα νεαρά παιδιά λέγοντας τους να μην έχουν άγχος και να κοιτάξουν να το ευχαριστηθούν ώστε να δείξουν και τις πραγματικές τους δυνατότητες:

“Δεν πρέπει να έχετε άγχος αλλά να απολαύσετε την εμπειρία του να μπορέσετε να κάνετε προπόνηση σε αυτό το γήπεδο και να το ευχαριστηθείτε. Έτσι θα δείξετε και τις δυνατότητες σας. Σήμερα είναι μια μέρα μόνο, μια προπόνηση που μπορεί και να μην είστε καλοί, να ξέρετε ότι σας παρακολουθούμε συνέχεια οπότε μην έχετε άγχος”.

Οι αθλητές που ξεχώρισαν θα κληθούν στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

 

πηγή:  www.sport24.gr