Ροναλντίνιο και Ριβάλντο μαθαίνουν μπάλα στους μικρούς της Μασία!

437

Η Μπαρτσελόνα δεν λειτουργεί άψογα μόνο σε επίπεδο πρώτης ομάδας, αλλά είναι ένας σύλλογος που προσέχει τις κινήσεις του σε όλα τα επίπεδα και φροντίζει όλα να λειτουργούν στην εντέλεια!

Πρόσφατα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επιστροφή δύο μεγάλων αστέρων του συλλόγου οι οποίοι στο παρελθόν έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα της Βαρκελώνης και είχαν χαρακτηριστεί ως από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο! Ο λόγος για τους Ροναλντίνιο και Ριβάλντο, με τον τελευταίο να έχει περάσει και από την Ελλάδα αγωνιζόμενος με Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Από την ομάδα ανακοινώθηκε η επιστροφή των δύο μεγάλων Βραζιλιάνων σταρ, οι οποίοι θα είναι στον σύλλογο ως εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα σε διάφορες εκδηλώσεις ως επί των πλείστων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό πως θα έχουν ενεργό ρόλο και στην ακαδημία! Ήδη ο Ριβάλντο έχει ξεκινήσει και συμμετέχει σε ορισμένες προπονήσεις μικρών τμημάτων της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα (Μασία) και όπως είναι λογικό όλοι περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όταν δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που «έβγαλε» ποτέ η Βραζιλία διδάσκουν μικρά παιδιά.

newsacademies.gr