Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Ελευθεριάδη

160

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης με δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσωπα της διοίκησης για την συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά την αποχώρησή του από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με την λήξη της συνεργασίας μας και έπειτα από 2,5 χρόνια ως τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελα να ευχαριστήσω:
– Όλο το προσωπικό της Ακαδημίας και της ΠΑΕ ανεξαιρέτως. 
– Τους προπονητές της Ακαδημίας και άξιους συνεργάτες μου.
– Τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας (τους μικρούς έναν έναν με μια αγκαλιά).
– Τον κο Γιώργο Παύλου,τον κο Γιάννη Βρέντζο και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμή που μου έκαναν να με προσλάβουν και να με εμπιστευθούν.
– Ευχαριστώ την ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού για την προστασία της δουλειάς μου στους 30 αυτούς μήνες.
Θέλω να πιστεώ ότι συνέβαλλα κι  εγώ από την πλευρά μου ώστε να συνεχίσει η Ακαδημία να πετυχαίνει πάντα τους διπλούς στόχους της: την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου των ποδοσφαιριστών και την κατάκτηση αγωνιστικών στόχων.
Το acadimies.gr επικοινώνησε με τον κ. Ελευθεριάδη, ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο για τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Με το ήθος και τη σεμνότητα που τον συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι προτιμά να αποφεύγει τα πολλά λόγια και τις δηλώσεις και να “μιλάει” με το έργο του στο ποδόσφαιρο και στον τομέα των τμημάτων υποδομής. Όσον αφορά τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μας είπε ξεκάθαρα ότι προς το παρόν το μόνο που υπάρχει στο μυαλό του είναι η ξεκούραση.