Ο Κοροπούλης φτιάχνει από τώρα την Κ20 για τη νέα σεζόν!

366

Ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα των Κ20 και φέτος έχει παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Superleague K20. Γεγονός το οποίο χαροποιεί τους ανθρώπους των «κυανέρυθρων», αφού στόχος τους είναι να δημιουργούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα και παράλληλα να παρουσιάζει ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα των Νέων. Και τα δύο τα καταφέρνουν αρκετά καλά στον Πανιώνιο ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό μερίδιο έχει και ο προπονητής του τμήματος κάτω των 20 ετών, Δημήτρης Κοροπούλης, όπως και ο Πιέρρος Θωμάκος με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του όμως ο κόουτς των Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, σκέφτεται από τώρα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο προηγούμενο ματς με την Βέροια για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας. Ο Πανιώνιος ναι μεν ηττήθηκε, σε ένα ματς όμως που παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1999!

Ηλικία δηλαδή μικρότερη απ’ αυτή που μπορεί να χρησιμοποιεί για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα, από τους 11 που αγωνίστηκαν ως βασικοί οι 9 ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 1999 και ο λόγος για τους Νίκα, Μπουσάι, Κουτσοποδιώτη, Τσιώλη, Γιάννη, Δημητρόπουλο, Ματσαδέ, Καραχάνα και Αναστόπουλο! Δίνοντας από τώρα ευκαιρίες στους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα του πρωταθλήματος της Superleague K20 και να «ψηθούν» για την επόμενη σεζόν!

newsacademies.gr