SL Κ20: Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας

320

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, η Κ20 του ΠΑΟΚ, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 5-0 της Βέροιας στο γήπεδο του Μεσημερίου για την 21η αγωνιστική της Super League Νέων, το Σάββατο 18/2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο, με τον Σταθόπουλο στο 8′ να κερδίζει πέναλτι και τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί για το 1-0. Έξι λεπτά μετά ο Σταθόπουλος έχασε καλή ευκαιρία και στην επόμενη φάση σέρβιρε στον Παπαδόπουλου, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και έψαξε κι άλλο γκολ. Ο Παπαδόπουλος και ο Αηδονίδης έχασαν καλές ευκαιρίες, με τον Σταθόπουλο στο 34′ να μοιράζει μία ακόμα ασίστ για να γράψει ο Γιαλαμούδης από κοντά το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Γκαρσία προσπαθούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα σοβαρή και στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς να επιτρέψουν στον αντίπαλο δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μούτσα.

Η είσοδος μάλιστα των «μικρών» Γκαργκαλατζίδη και Λύρατζη έδωσε άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή, με τον πρώτο να βγάζει στο 67′ μία μαγική πάσα με τακουνάκι στον Σταθόπουλο, ο οποίος στόπαρε με το στήθος και εκτέλεσε για να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ δύο λεπτά μετά ο Γκαργκαλατζίδης έφυγε στην κόντρα, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να γράψει το τελικό 5-0.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Κυριαλάνης, Μανιώτης, Πολύζος, Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος, Καπρέτσος (46′ Κραγιόπουλος), Σταθόπουλος, Γιαλαμούδης, Αηδονίδης

Βέροια: (Αναμένεται)